Vous êtes ici

verslag missie mei 2019

Deze veertiendaagse missie vond plaats tijdens de tweede helft van mei en werd geleid door Jan Leemans onze verantwoordelijke voor logistiek.  Zie hieronder een kort verslag van de activiteiten en verwezelijkingen:

  • Inrichting van onze nieuwe verkoopspunt; een nieuwe kiosk kort bij de "gare" in Kisanru, kort bij de hoofweg van Kinshasa naar Matadi.  De kiosk werd ingericht met mooi lokaal gemaakt meubilair, een toilet (voor personeel), koelkasten, uitstal rekken, afwasbak.  Rekken werden opgevuld met onze voedzame Solfa producten (nl. brood, melk en sauzen/confituren).  De eerste verkoopscijfers zien er veelbelovend uit!

 

  • Grote schoonmaak- en onderhoudsbeurt van onze hangar en nodige reparaties van onze apparatuur o.a. rijskast (bakkerij), thermische beveiliging en onderhoud van de motor van de soja molen, pro-actief onderzoek voor benodigdheden van het pasteurisatie toestel en vaatwasser (is op transport naar Kisantu).

  • Niewe logos geschilderd op de achterkant van de oude melkerij (wandelweg als je uit onze hangar komt) en op de inkom van ons nieuw incontinentie lokaal/consultatie ruimte. Ook nieuw logo in de vergaderruimte van onze hangar.

  • Onderhoud van onze nieuwe terreinwagen.

 

  • extra beveiliging van onze kiosk en hangar
  • Uittesten van onze nieuwe etiketering voor onze 'sauce piment' en 'confiture carambole et piment'

 

 

Wij kijken uit naar onze volgende missie eind september waarbij de focus zal zijn op productieplanning, kwaliteitscontrole, opvolging tweede verkoopspunt, evaluatie van onze werknemers en uitbreiding van onze incontinentie zorg.  We plannen ook te starten met het ontwikkelen van een babyvoeding product gebaseerd op soja.

Watch this space!

 

 

 

Visitez nos albums photos