Overslaan en naar de inhoud gaan

Dankzij uw steun kunnen wij ons sinds onze oprichting in 2007, ononderbroken inzetten voor de gezondheid en het welzijn van Afrikaanse vrouwen. Wij doen het met hart en ziel maar willen door expertise, efficiëntie, transparantie en duurzaamheid het verschil maken.

Met het genitaal fistelprogramma in RDCongo zorgen we voor vrouwen met een genitale fistel, een vreselijke complicatie van een moeilijke bevalling, met sociale uitsluiting als resultaat. Ons SOLFA model omvat een luik herstelchirurgie, een luik opleiding en vooral een luik preventie onder de noemer ”veilig bevallen, onze prioriteit”

In de sociale onderneming verwerken we soja, promoten de humane consumptie ervan, en creëren we tewerkstelling . We proberen de toegang tot basis geneeskundige zorgen financieel mogelijk te maken door winstverdeling met de consument.

Genitale fistels

Genitale fistels

Zorgen voor vrouwen die lijden aan een genitale fistel, een vreselijke complicatie na een problematische bevalling en oorzaak van sociale uitsluiting en isolement.

Sociaal ondernemen

Sociaal ondernemen

Eiwitrijk soja verwerken tot producten voor humane consumptie, tewerktstelling creëren, zelfredzaamheid stimuleren en toegang tot basis geneeskundige zorgen mogelijk maken door winstverdeling met de consument.

U kan de ivzw SOLFA of het fonds SOLFA op verschillende manieren steunen!

Alle informatie